maandag 19 september 2011

Catering in Zuid Holland

Vaak is het zo dat je een cateraar nodig hebt als een groot feest wilt organiseren. Dit kunnen natuurlijk verjaardagsfeestjes zijn, maar ook bedrijfsfeesten of grote tuin partijen of tuin feesten. Veelal zie je zulke tuin feesten bij grote huizen in mooie buurten, maar dat is vaak de fout die mensen maken, want een catering bedrijf is niet alleen beschikbaar voor grote feesten maar ook voor kleine feesten. Als u bijvoorbeeld een buffet wilt voor uw 50 jarig huwelijk, of een kinder buffet voor een leuk kinderfeest is allemaal mogelijk. We werken vanuit Zuid Holland en dan met name vanuit de regio Den Haag, ook wel de Hofstad genoemd naar aanleiding van de vele hofjes die er te vinden zijn. Vanuit die plek is dan ook onze service geregeld en op die manier kunnen wij ons snel verplaatsen naar allerlei feesten in Zuid Holland, waaronder Gorinchem waar wij catering Gorinchem kunnen faciliteren. En vanwaar wij de catering zo optimaal mogelijk willen presenteren en of maken.

Qua eten en diners kunnen wij vanalles voor u regelen! Naar aanleiding van uw budget kunnen wij vanalles verzinnen zodat u niet na hoeft te denken over welke etenswaren u moet kopen voor het feest. Denk dan bijvoorbeeld aan vlees, dat kan zijn varkensvlees, shoarma, rundsvlees of lekkere Parmaham. Een cateraar is dan ook verplicht om na te vragen aan de aanvragers of opdrachtgevers welk soort vlees zij willen hebben. Om misverstanden te voorkomen of wanneer mensen bepaalde soorten vlees, wegens hun religie niet kunnen weten zal daar natuurlijk rekening mee gehouden worden. Wij kunnen in principe aan alle wensen voldoen op het gebied van eten. Van vooraf tot hoofd- en nagerechten. Maar ook uitgebreide lunches en diners behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast kan de cateraar ook voor de aankleding van de gehele locatie zorgen. Zo kan er naast alleen eten ook gedacht worden aan een thema. Wanneer mensen bijvoorbeeld voor shoarmavlees kiezen. Kunnen cateraars daar bijvoorbeeld een thema aan verbinden wat te maken heeft met shoarmavlees. Zo kunt u denken aan een Egyptische avond, maar ook een Griekse of Turkse avond behoord tot de mogelijkheden. Maar ook thema avonden volledig afgestemd op de wensen van de klant zijn mogelijk. Ook voor een huwelijken hebben wij regelmatig de catering utrecht geregeld.

Wij kunnen de catering regelen voor groepen van 10 personen tot een maximum van 500 personen. Gezien de grote verschillen in het aantal mensen dat wij kunnen bedienen is het wel van belang dat u van te voren aangeeft voor hoeveel mensen de catering nodig is. Wij zullen dan ook van te voren u een prijsopgave geven, gericht op het aantal personen dat u verwacht te ontvangen. Wanneer de catering voor meer dan 100 mensen is, is het voor ons van belang dat de aanvraag minimaal een maand van te voren afgerond is. Mocht dit niet het geval zijn. Dan kunnen wij ervoor kiezen om toch af te zien van de opdracht. Wij hebben als bedrijf een naam hoog te houden. Maar moeten ook zorgen voor voldoende personeel en dit moet door ons allemaal tijdig geregeld worden. Daarnaast moeten wij ook onze inkopen doen. En als wij niet weten voor hoeveel mensen wij de inkopen moeten doen kan dit leiden tot een tekort aan eten. En dat is wel het laatste wat wij willen. Wij willen graag voor een geslaagd feest zorgen. Maar hebben daarbij wel de medewerking van de klant nodig.